Interview op de Spirituele Wereld – Mijn levensverhaal en missie

Lieve mensen,

Heel graag neem ik jullie mee in mijn levensverhaal, waar ik voor sta, hoe dit tot stand gekomen is en welke missie ik wil uitdragen. Het ontstaan van IN BALANCE WITH HORSES en hoe coaching/therapie met paarden werkt.

In dit interview leer je mij persoonlijk beter kennen en kom je te weten hoe ik mijn kwetsbaarheid heb omgezet naar een kracht. De ervaringen doorheen mijn levenspad hebben mij tot een ervaringsdeskundige en expert gebracht op verschillende vlakken. (vechtscheiding als kind, burn-out, depressie, (faal) angsten en hyperventalitie, hoog sensitiviteit,…)

Ik weet hoe het voelt om uiterlijk een masker te dragen en steeds een “BIG smile” op te zetten maar innerlijk kapot te gaan van verdriet. En om steeds maar over je grenzen te laten gaan en iedereen te willen pleasen om graag gezien te worden. Besef heel goed dat jouw uiterlijke wereld een weerspiegeling is van jouw innerlijk. Dus de spiegels die je continu in je leven krijgt, zijn er om jou lessen te leren en nodigen jou keer op keer uit om niet meer in dezelfde valkuilen te trappen.

“Als jij blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt”. Deze uitspraak van Albert Einstein is op veel gebieden nog steeds van toepassing en geeft goed weer dat je uit je comfortzone moet stappen om te veranderen. Want verandering brengt verandering mee!

Blijf je steeds vastlopen en wil jij dat er iets verandert? Wil jij ook uit die comfortzone stappen? Vraag jij jezelf af “wie ben ik?” en wil je dat masker laten vallen? Ben je het beu om altijd over je heen te laten lopen?

Ik garandeer jou als jij investeert in jezelf en met mij en de paarden in een traject stapt, jouw leven compleet zal veranderen! Je zal een ware metamorfose van jezelf ondergaan. En vooral je zal vanaf nu altijd “jezelf” kunnen zijn en je dromen en passie kunnen waarmaken!

Want mijn missie is dat iedereen het verdient om authentiek te zijn!

Ik wens jullie alvast héél veel luisterplezier!

Tussendoor wordt er muziek afgespeeld maar je kan verder spoelen om de rest van het interview te beluisteren. Blijf dus luisteren tot het einde!

Met dank aan Petra & Hans van de Spirituele Wereld voor het geweldig interview.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *