Over mij

MY STORY…

 

 

Ik ben Martine De Nys, geboren te Herentals op 13 juni 1969, oprichtster en bezielster van IN BALANCE WITH HORSES en sinds mijn kinderjaren heb ik een enorme passie voor paarden.

Als kind was ik een buitenbeentje, hyperactief, hoog sensitief, super sociaal en enorm aangetrokken tot mensen, dieren en de natuur.

Op latere leeftijd merkte ik dat ik een magneet was voor mensen die nood hadden aan een luisterend oor. Ik stond dan ook altijd voor iedereen klaar met hart en ziel, om hen te steunen en vooral te luisteren naar hun verhaal.

Tien jaar geleden belandde ik in een burn-out met als gevolg een heel zware depressie en identiteitscrisis. Via het contact met paarden kwam ik weer in contact met mezelf. Ze brachten me tot rust, leerden me vooral om mezelf graag te zien en mezelf op de eerste plaats te zetten.

Ik ging investeren in het werken aan mijn persoonlijke groei, volgde verschillende opleidingen en kwam zo in aanraking met de opleiding: coaching met paarden.  En zo viel de puzzel helemaal in mekaar! 

“Door de inzet van paarden van betekenis zijn voor anderen en met hart en ziel bijdragen aan een mooiere wereld”. 

 

Mijn specialiteiten:

Ik volgde verschillende clinics en paardenopleidingen zoals Paardencoaching, NLP, Centered riding…  en blijf ook steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onder het motto ‘men is nooit uitgeleerd’ blijf ik mezelf bijscholen om continu vernieuwing aan te bieden.

Naast dit alles ben ik zelf ervaringsdeskundige op het vlak van burn-out, depressie, vechtscheiding als kind, faalangst, hyperventilatie en hoog sensitiviteit.

 

Met veel plezier stel ik graag mijn personal coaches aan jullie voor