Onze locatie

Paardencoaching, equitherapie, therapie met paarden, coaching met paarden

“In balance with horses” is een plek waar je tot rust kan komen, waar je mag zijn wie je bent…

Ons domein is prachtig gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving met 2ha grond. Er zijn een aantal paddocks waar we bij mooi weer in kunnen werken en mochten de weersomstandigheden tegenzitten, trekken we onze binnenpiste in of de stallen.

Wij werken meestal op onze eigen locatie maar kunnen ook op verplaatsing komen. Als je hiervoor interesse hebt, stuur me dan een mail en dan kunnen we kijken of er bij jou in de buurt een geschikte plek is. Dit kan met onze paarden maar ook met je eigen paard. (vanaf meer dan 15 km worden er wel verplaatsingskosten aangerekend)

Routebeschrijving:

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar (ook via het openbaar vervoer, er is een bushalte vlakbij) . Op de E313 komende van Antwerpen neem je de afrit Herentals/Olen en aan de lichten ga je linksaf richting Olen centrum. Ook aan de volgende rode lichten houdt je rechtdoor aan, je passeert de Carrefour en dan kom je opnieuw aan een kruispunt met rode lichten. Je volgt de baan tot je op de linkerzijde een Proximus winkel passeert, dan zie je 2 weides (open vlakte) liggen met in het midden een gele grindweg en dan heb je je bestemming bereikt. (op de rechterzijde van de Doornstraat zit Dakwerken Van Loy) Adres: Doornstraat 3, 2260 Westerlo.