Onze locatie

Paardencoaching, equitherapie, therapie met paarden, coaching met paarden

“In balance with horses” is een plek waar je tot rust kan komen

en waar je mag zijn wie je bent…

Ons domein is prachtig gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving met 2ha grond. Er zijn een aantal paddocks waar we bij mooi weer in kunnen werken en mochten de weersomstandigheden tegenzitten, trekken we onze binnenpiste in of de stallen.

Wij werken meestal op onze eigen locatie maar kunnen ook op verplaatsing komen en een coaching inplannen met je eigen paard.  (vanaf meer dan 15 km worden er wel verplaatsingskosten aangerekend)

Routebeschrijving:

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar (ook via het openbaar vervoer, er is een bushalte vlakbij) . Op de E313 komende van Antwerpen neem je de afrit Herentals/Olen en aan de lichten ga je linksaf richting Olen centrum. Aan de volgende rode lichten houdt je rechtdoor aan, je passeert de Carrefour Market en dan kom je opnieuw aan een kruispunt met rode lichten. Je volgt de baan tot je op de linkerzijde een Proximus winkel passeert, dan zie je 2 weides (open vlakte) liggen met in het midden een gele grindweg en dan heb je je bestemming bereikt. Het adres is Doornstraat 3, 2260 Westerlo.