Onze locatie

“In balance with horses” is een plek waar je tot rust kan komen, waar je mag zijn wie je bent…

 

Ons domein is prachtig gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving met 2ha grond. Er zijn een aantal paddocks waar we bij mooi weer in kunnen werken en mochten de weersomstandigheden tegenzitten, kunnen we naar een overdekte binnenpiste op 1  km verder.

Wij werken meestal op onze eigen locatie maar kunnen ook op verplaatsing komen. Als je hiervoor interesse hebt, stuur me dan een mail en dan kunnen we kijken of er bij jou in de buurt een geschikte plek is. Dit kan met onze paarden maar ook met je eigen paard. (vanaf meer dan 15 km worden er wel verplaatsingskosten aangerekend)

Routebeschrijving:

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar (ook via het openbaar vervoer) . Op de E313 komende van Antwerpen neem je de afrit Herentals/Olen – aan de lichten ga je linsksaf richting Olen centrum en dan blijf je die baan volgen (Olenseweg) tot je weer aan een kruispunt met rode lichten komt. Daar ga je rechtsaf en rijd je het dorp van Voortkapel binnen. Je passeert enkele vluchtheuvels en op de 3e vluchtheuvel (zie je rechts café De Boez) daar ga je linksaf (de Zagerijstraat) en die rijd je helemaal ten einde tot je op een boerderij uitkomt. Daar ga je rechtsaf en ons huis ligt in een bocht (er staat een muurtje voor met dakpannen op) Dit is de Kromstraat nr. 25. De paarden zul je zien staan aan de overzijde van onze woning.