Onze paardencoaches

Met veel trots stel ik jullie graag voor aan mijn personal coaches.

Coaching paarden zijn meesters in het spel van verbinding, leiderschap en emotionele intelligentie. Ze leven in het hier en nu, zijn vrij van oordeel en gebruiken hun oersterke intuïtie elke dag opnieuw tijdens de coaching om ons ons inzichten bij te brengen en bewust te maken van wat er speelt.

Equitherapie, coaching met paarden, paardentherapie
Personal coach “Flicka”

Dit is onze kleine meid en Welsh pony. Ze is heel speels, lief, pittig maar ondeugend. Ze is soms koppig en daardoor héél duidelijk in haar reacties. Authenticiteit is bij haar een vereiste om iets gedaan te krijgen en ze spiegelt perfect wat er speelt.

 

Equitherapie, coaching met paarden, paardentherapie
Personal coach “Djess”

Deze knappe kerel en draver is echt een schat van een paard. Hij heeft een heel zacht karakter en is daardoor de perfecte coach bij het omgaan met verdriet. Vanwege zijn hoog knuffelgehalte kan hij een enorme troost bieden.

 

Equitherapie, coaching met paarden, paardentherapie
Personal coach “Sundance”

Deze stoere kerel en paint is een grote teddybeer, super ondeugend maar heel koel in het hoofd. Hij is héél duidelijk in zijn reacties. Dus je moet  goed weten wat je wil als  je hem leidt want in leadership coaching is hij de beste. Hij wordt enkel ingezet voor mensen met ervaring of die paarden gewend zijn.

 

IMG_4923
Personal coach Calista

Dit is onze prachtige alfa merrie Calista en ze werd geboren als draver. Haar naam heeft ze niet gestolen als je weet dat dit “mooi meisje” betekent. Ze is super lief, zachtaardig, soms wat terughoudend maar héél zacht naar kinderen toe. Een echt moedertje…maar als het op leiderschap aankomt zal je toch in je kracht moeten staan.

Dit zijn wij. Wie ben jij?

Wij komen graag met jou in contact