Onze paardencoaches

Met veel trots stel ik jullie graag voor aan mijn personal coaches.

Coaching paarden zijn meesters in het spel van verbinding, leiderschap en emotionele intelligentie. Ze leven in het hier en nu, zijn vrij van oordeel en gebruiken hun oersterke intuïtie elke dag opnieuw tijdens een coaching om ons ons inzichten bij te brengen en bewust te maken van wat er speelt.

Equitherapie, coaching met paarden, paardentherapie
Personal coach “Flicka”

Dit is onze lieve Welsh pony. Ze is heel speels, pittig en ondeugend. Ze is soms koppig en daardoor héél duidelijk in haar reacties. Authenticiteit is bij haar een vereiste om iets gedaan te krijgen en ze spiegelt perfect wat er speelt.

Equitherapie, coaching met paarden, paardentherapie
Personal coach “Djess”

Deze knappe kerel is echt een schat van een paard. Hij heeft een heel zacht karakter en is daardoor de perfecte coach bij het uiten van je emoties en je kwetsbaar durven opstellen. Hij brengt je in het nu en leert je innerlijke rust ervaren en als je niet lief bent voor jezelf zal hij dit snel duidelijk maken.

IMG_4923
Personal coach Calista

Dit is mijn prachtige alfa merrie Calista. Haar naam heeft ze niet gestolen als je weet dat dit “mooi meisje” betekent. Ze is super lief, zachtaardig, en héél zacht naar kinderen toe. Ze leert jou jezelf zijn en als het op leiderschap en grenzen stellen aankomt zal je toch in je kracht moeten staan.

coaching met paarden, paardencoaching,
Mini coach Trudie

Een tijdje geleden adopteerden we 2 schattige mini-shetjes die hier vele hartjes verwarmen, moeder & dochter. Dit is de mama “Trudie”, super lief, heel zorgzaam, wat onzeker en terughoudend maar eens je haar vertrouwen hebt, geeft ze zich volledig.

coaching met paarden, paardencoaching, coaching
Mini coach Goldie

Deze schattige kleine meid (dochter van Trudie) is een echte deugniet, ze is heel nieuwsgierig, niet snel onder de indruk, beschermend maar zal je heel duidelijk maken wat er speelt.

Personal coach Buddy

Deze knappe Spanjaard verovert vele hartjes. Hij is heel lief, zachtaardig en weet je te raken tot in het diepste van je hart. In een coaching zal hij op een liefdevolle manier spiegelen wat er bij jou speelt. Een sessie met Buddy zal jou hart en ziel verwarmen.

IN MEMORIAM SUNDANCE – R.I.P. My sweet bear, Sunny boy, Forever in our heart & memories
1/5/2003- 18/5/2019 🙏🏻💗

Paardencoaching, equitherapie, therapie met paarden, coaching met paarden

Deze stoere kerel en paint was onze geweldig lieve en stoere teddybeer, super ondeugend maar heel koel in het hoofd. Hij was een echte speelvogel , hield van aandacht en was een echte knuffelbeer. Wat missen we zijn aanwezigheid! Hij rust hier vredig en zijn ziel is voor altijd bij mij en de kudde.

 

Dit zijn wij. Wie ben jij?

Check ook ons doggie team!