Ervaringen

img_26571Hilde Leysen heeft IN BALANCE WITH HORSES beoordeeld – 5 sterren Ik ben hilde, ben 53 jaar en vorig jaar is mijn man plots overleden in een vekeersongeval. Mijn maatje was ineens weg, we waren bijna 34 jaar getrouwd. Ik kon dit echt niet verwerken, ik sliep niet meer, ik at niet meer en was al 15 kg afgevallen… Niemand kon mij helpen psychiaters niet, niets hielp voor mij en het leven had geen zin meer. Tot een vriendin van mij vertelde over Martine en haar paardjes.  Ik dacht oh dat wil ik nog wel proberen want ik zat echt in een zware depressie. Wat Martine en de paarden voor mij betekenen kan ik niet bechrijven… Ik ben stilaan uit die diepe put aan het geraken en ben er nog zeker niet helemaal maar ik kan al terug genieten van de kleine dingen.  Ik kan dit echt aan iedereen aanraden! Ongelooflijk bedankt lieve Martine en bedankt lieve paardjes want jullie hebben mijn leven weer zin gegeven. Dikke kusjes van Hilde

14518482_10155149164784881_2052813040_n

 Rhunne Van Gelder heeft IN BALANCE WITH HORSES gerecenseerd — 5 sterren– Inderdaad de beste coachingsessies die ik al gehad heb! Had er superveel aan & het heeft mij ook echt geholpen. Zeker eens een kijkje nemen!

img_2632

Barbara Kokken heeft IN BALANCE WITH HORSES beoordeeld — 5 sterren Een geweldige ervaring. Ik heb grenzen verlegd omdat ik namelijk bang ben van paarden. Martine heeft alles zeer goed opgevangen en begeleid. Ik ben geschrokken hoeveel emoties er losgekomen zijn tijdens de sessie. Ik kan het zeker aanraden ! Nog eens bedankt, Martine, en succes !
13892223_10155008067274881_6160619039513108790_n
 Tasja Lien heeft IN BALANCE WITH HORSES gerecenseerd — 5 sterren  In een mooie omgeving met een prachtig iemand en fantastische paardjes een blik krijgen in jezelf. Ik ben fan!
krissi
Krissi Van Herck heeft IN BALANCE WITH HORSES gerecenseerd — 5 sterren Ik wist helemaal niet wat ik moest verwachten en had zoals vele het gevoel van “jaja het zal wel, eerst zien en dan geloven” wel het is de centjes meer dan waard! Je komt wel jezelf heel hard tegen wat soms best wel confronterend en hard kan zijn want ook al weet je de meeste dingen wel wat in je onderbewust zijn het is schrikken dat net het paard die dingen eruit haalt en ze kloppen gewoon ook allemaal. Ik heb al verschillende therapie’en gevolgd en vind persoonlijk deze het meest diepgaand omdat niet iets dat in een boek staat van dit dat en dees maar het echt heel persoonlijk is. Ik geb heel zware jaren gehad en heb veel vertrouwenspersonen moeten afgeven buiten al hetgeen ernaast nog is. Heb ook fybro en cvs maar door die therapie zie je toch dat er ergens een uitweg is. Ook na afloop krijg je een goede opvang zodat je met een goed gevoel naar huis gaat. Ik schrok wel dat ik achteraf toch redelijk moe was terwijl ik helemaal niets gedaan had. Ik ga zeker nog eens terug

15970618_10155488083209881_1835253777_n

Carine Gebruers heeft IN BALANCE WITH HORSES gerecenseerd — 5 sterren Martine, bedankt voor de fijne ervaring. Niet moeilijk met zo’n warm iemand. Het contact met het paard heeft enorm veel inzicht gegeven over hoe en wat ik ben. Vooral in het nu, niet gisteren en niet morgen! Denk er met een warm hart over terug. Lieve knuf Carine.
Ervaringen:
Frouke Mollen heeft IN BALANCE WITH HORSES beoordeeld — 5 sterren Een aantal maanden geleden kwam ik in de put van mijn leven terecht. Een jaar geleden is mijn mama overleden die mij dag en nacht steunde en zelf veel met was ze veel bezig met de ontwikkeling en psychologie van mensen. Een aantal jaren geleden leerde ik Martine kennen. In die tijd als ‘schoon mama’. Onze band groeide meer en meer. Toen mijn mama overleden is ging ik door met mijn leven zonder voelen en zijn. Ik moest verder want stilstaan voelde als opgeven. Tot ik een aantal maanden geleden het pad helemaal verloren was. Ik merkte aan alles om me heen dat ik mensen van mij weg duwde om mij af te schermen van men gevoelens. Alles leek tegen te zitten. Op die moment kwam ik weer in contact met Martine. Ze vertelde me van haar coaching met paarden. Toen ik eraan begon wist ik niet wat er zou gaan gebeuren. Maar al snel kwamen mijn gevoelens los en merkte ik hoe vast ik zat. Het paard gaf mijn emoties die al zolang onderdrukt zaten weer. Nu heb ik al 2 sessies achter de rug en het heeft veel los gemaakt waardoor ik me terug sterker en beter voel. Ik vond terug kracht om uit de put te klimmen.
Anja Danneels heeft IN BALANCE WITH HORSES beoordeeld — 5 sterren De beste therapie ooit beter dan al de rest. Paardencoaching heeft me enorm inzicht gegeven waarvoor ik Martine heel dankbaar ben. Dus mensen twijfel niet allen daarheen. En ook nog dikke pluim Martine om van je hobby je beroep te maken.
Jans Esli heeft IN BALANCE WITH HORSES beoordeeld — 5 sterren Martine en haar paarden zijn een erg goed team. Erg verrassend wat paarden ons te zeggen hebben. Martine je hebt je talent ontdekt!!!!
 Chantal Mondelaers heeft IN BALANCE WITH HORSES beoordeeld — 5 sterren Krijg een hele andere kijk over paarden …ongelooflijk hoe dieren je kunnen aanvoelen….zeg tegen mij nooit meer dat dieren je niet begrijpen want ik kan het weten ze doen het wel ….ge moet het eens proberen en dan begrijp je het wel…
Eva Noels heeft IN BALANCE WITH HORSES beoordeeld — 5 sterren Ik voel me gezegend en vereerd dat ik kan zeggen dat Martine mijn beste vriendin is. Martine is een unieke ziel. Ik ken niemand die zo eerlijk, warm en puur is. Dit wist ik reeds vanaf de eerste dag dat ik haar ontmoet had. Sinds die dag is mijn liefde en respect voor haar alleen maar toegenomen. Martine heeft een gave om met mensen om te gaan, mensen te begrijpen. Haar geluk put ze uit het helpen van anderen. Dat maakt haar als mens zo mooi. Buiten haar liefde voor haar medemens heeft ze net als ik een speciale band met dieren. Paarden in het bijzonder. Toen Martine dus begon met deze nieuwe uitdaging wist ik dat dit op haar lijf geschreven was. De beste paardencoach ooit …. en mijn beste vriendin. Heel veel succes liefje met het uitbouwen van jouw droom
Jolien Delvaux heeft IN BALANCE WITH HORSES beoordeeld — 5 sterren De liefste en vriendelijkste vrouw die ik ken….Die heel veel respect voor u en uw paard heeft. Martine ge gaat dit super doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: