Publicatie in de Libelle

Publicatie in de Libelle

 

Begin dit jaar nam ik de beslissing en ging ik voor een carrièrewending maar graag vertel ik jullie eerst mijn verhaal “hoe het allemaal begon”.

Na jaren gewerkt te hebben als werknemer in verschillende bedrijven en diverse jobs, liep ik op een bepaald moment volledig vast. Ik belandde van een burn-out in een depressie, “die ik nog steeds niet wou zien”, want opgeven staat niet in mijn woordenboek. En onder het motto blijven doorgaan, niet luisterend naar de signalen van mijn lichaam, ging ineens het licht uit, BAM kortsluiting! Ik stortte volledig in, at niet meer, kwam niet meer buiten, wou alleen maar slapen om geen pijn te voelen en sloot me volledig af van de buitenwereld. Hoe meer ik me verzette en mijn proces niet aanvaardde, hoe dieper ik weg zakte. Tot ik koos voor een opname om terug aan te sterken en uit die diepe put te klimmen.

Ik ging op zoek naar mezelf en vroeg me af “Wie ben ik? Wat is mijn passie? Wat zijn mijn talenten? Voor wat sta ik? Welke weg wil ik inslaan?”

De rode draad en passie in mijn leven waren dieren/paarden en mensen en op een bepaald moment vielen de puzzelstukjes helemaal in mekaar. Passie, talent, de nodige opleidingen, jarenlange ervaring met paarden, ervaringsdeskundigheid en het doorzettingsvermogen zorgden ervoor dat ik eindelijk mijn kampvuur kon doen branden en zo ontstond dus mijn “droomjob”.

Een reikende hand bieden aan gekwetste kinderen, jongeren en volwassenen door de inzet van mijn paarden oF COACHING MET PAARDEN

Met hart en ziel startte ik mijn zaak “IN BALANCE WITH HORSES” op. Ik voel dat dit is waar ik voor sta en waarvoor ik in de wieg ben gelegd. Ik heb zelfs het gevoel niet meer dat ik werk en het geeft me tonnen energie en kracht! De kers op de taart is de dankbaarheid die je in retour krijgt! In geen enkele job kreeg ik dat schouderklopje… de voldoening is enorm.

Mijn missie is dat jij in verbinding met het paard en de natuur, jouw authentieke zelf kan terugvinden.

Wij willen jou op weg helpen naar meer geluk, innerlijke rust en balans in jouw leven.

Heb je het gevoel dat je op automatische piloot gaat werken en geen voldoening meer haalt uit je werk? Voel je dat er iets niet klopt maar je weet niet wat? Ben jij vaak uitgeput en opgebrand? Is alles voor jou teveel en voelt het aan alsof je een berg moet beklimmen?

Wil jij ook graag gaan stralen en gelukkig zijn? Een job doen waar jouw kampvuur van gaat branden en waar jij tonnen energie van krijgt? Waardering voelen? En je elke dag dankbaar voelen dat je kan doen waar jij gelukkig van wordt? Dan help ik jou graag op weg! Samen met de paarden gaan we samen op ontdekkingsreis naar jezelf en kan jij je eigen toekomst in handen nemen!

Voor meer info aarzel niet me te contacteren via mail martine@inbalancewithhorses.be of GSM 0479/71 93 68.

Neem zeker ook een kijkje op mijn website (mijn eigen persoonlijke creatie) om te kijken of dit met jou resonert.

Warme en fonkelende groetjes, Martine

Laat gerust een reactie na…

arttikel Libelle juni 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *