Publicatie in de krant

Publicatie in de krant – Coaching met paarden

Vandaag, 18/01/2017, werd in de GVA en het Nieuwsblad het nieuws verspreid dat ik coaching met paarden aanbiedt aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Training, coaching en begeleiding met de ondersteuning van paarden is een coachingsmethode waarbij je samen met het paard op zoek gaat naar jezelf. Het is een vorm van ervaringsgericht leren en het antwoord ligt in onszelf. Het paard leeft in het hier en het nu, oordeelt niet en laat je toe om te ontdekken en zelf te leren.

Het paard wordt dus ingezet als co-begeleider om bepaalde doelen te verwezenlijken wat kan op lichamelijk, psychisch en/of sociaal vlak. Wat deze ervaringsgerichte coaching zo waardevol maakt, is het contact, de warmte en de nabijheid van deze prachtige dieren. Daarbij hebben de sociale kwaliteiten, de non-verbale communicatie en de bewegingsmogelijkheden van een paard een grote therapeutische meerwaarde en is bewezen dat ze het genezingsproces bij psychische problemen versnellen.

IN BALANCE WITH HORSES wil een plaats zijn, waar jij in verbinding met het paard en de natuur, jouw authentieke zelf kan terugvinden.

Wij willen jou op weg helpen naar meer geluk, innerlijke rust en balans in jouw leven.

Een bericht

  1. Ik heb mijn eerste sessie gehad en ik kom zeker terug .
    Ik werd hartelijk verwelkomd en de coach ( Martine ) en het paard ( Calista ) waren superlief ! Ik was aangenaam verrast van de methode en vond het heel speciaal . Ik raad het zeker aan om ook te proberen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *