Publicatie in de krant

Equitherapie als paardenmiddel tegen burn-out en depressie

Vandaag, 18/01/2017, werd in de GVA en het Nieuwsblad het nieuws verspreid dat ik Equitherapie aanbiedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. Via deze weg hoop ik veel gekwetste mensen samen met mijn paarden weer in hun kracht te zetten.

Ik ben dan ook super blij ook met al de hartverwarmende reacties op mijn facebook pagina.

img_28321

One Comment on “Publicatie in de krant

  1. Ik heb mijn eerste sessie gehad en ik kom zeker terug .
    Ik werd hartelijk verwelkomd en de coach ( Martine ) en het paard ( Calista ) waren superlief ! Ik was aangenaam verrast van de methode en vond het heel speciaal . Ik raad het zeker aan om ook te proberen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: