Over

Hier een voorstelling van mezelf en hoe het allemaal begon…

Mijn naam is “Martine De Nys” en reeds als klein meisje werd ik aangetrokken door paarden. ’s Morgens net voor ik naar school vertrok slofte ik op mijn pantoffeltjes en in mijn kamerjas naar de paardjes in een nabij gelegen weide om hen een appeltje of een stukje brood geven, dan pas was mijn dag goed. En de series van “Black Beauty” (een gitzwarte indrukwekkende hengst met een witte bles) waren voor mij als een geschenk uit de hemel! 🙂 Toen ik op 8-jarige leeftijd aan mijn eerste paardrijlessen begon, had ik de microbe dus helemaal te pakken en natuurlijk kocht ik  later ook mijn eigen paard!

Na het uitoefenen van verschillende jobs die me niet echt gelukkig maakten, liep ik vast en belandde ik in een burn-out met een serieuze depressie en opname tot gevolg. Ik ontdekte dat mijn genezingsproces dankzij het contact met paarden werd versneld en de impact of de “therapeutische” werking ervan. Door me alsmaar verder te verdiepen in deze materie en het volgen van cursussen, kreeg ik de bevestiging dat dit effectief bestond onder de vorm van equicoaching of therapie met paarden.

En zo ontstond mijn grote levensdroom en droomjob “paarden inzetten als therapie” voor kinderen en volwassenen die uit balans zijn of als eye-opener om te werken aan je persoonlijke groei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s