Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop “Heart & Brain coherence with horses” o.l.v. Nadja De Vlaeminck

12 juli, 2020 @ 10:00 - 17:00

EURO140

Coaching met behulp van paarden, paardencoaching, coaching met paarden, spiegelen met paaardenDeze nieuwe en bijzondere workshop wordt verzorgd door Nadja De Vlaeminck van Bitless and more.

 

De workshop geeft enorm veel inzichten hoe je naar de wereld kan kijken en hoe je daardoor de keuze hebt om je perceptie en vibratie te veranderen. Door de intensieve training “heart-brain coherence” te volgen bij Gregg Braden https://www.youtube.com/watch?v=LUvIpjh9pSM kreeg mijn leven een totaal andere wending.  Als je deze krachtige tool eigen maakt krijg je een enorm potentieel aan mogelijkheden Laat het een uitnodiging zijn om je nog bewuster te worden van wie je werkelijk bent en dat het leven je alles aanreikt om ten volste te creëren. Deze dag maken we contact met onze werkelijke essentie van joy, waardering, dankbaarheid, zorgzaamheid en mededogen.

Wat kun je verwachten in deze workshop?

  •  Je leert de heart-brain coherence in verbinding met paarden toepassen waardoor de integratie nog sterker is in aanwezigheid van een enorm magnetisch hartveld.
  • Shuman Resonatie https://www.bureaustralingmeten.nl/wat-is-de-schumann-resonantie/: misschien voel je ook al, dat de aarde op een hogere frequentie aan het trillen is. Ben je klaar om uit je oude patronen te stappen en mee te gaan in deze nieuwe frequenties?
  • Hoe zorg je ervoor dat je je niet omlaag laat halen door doem-scenario’s, angst, oorlog, ego en het gevoel van afgescheidenheid?
  • Hoe kun je zelf je lichtlichaam en de gezondheids-DNA van je lichaam activeren?
  • Welke frequentie kies je en hoe pak je dat aan?

Al deze kennis en antwoorden hoef je niet meer buiten jezelf te zoeken want alle antwoorden vind je in jezelf. Deze workshop nodigt je uit, om met de innerlijke wijsheid  van je hart-essentie in contact te komen en je daarmee te verbinden. Doordat de paarden  zelf een enorm magnetisch veld hebben wordt het activeren van je eigen veld een stuk makkelijker.

Resoneren deze woorden met jouw? Dan hoop ik je snel te ontmoeten om samen met de paarden het pad van vreugde en bewuste keuzes te bewandelen.

Voor wie?

Volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar.
Betaling: via storting van 70 euro (de helft van het bedrag) op naam van IN BALANCE WITH HORSES.
Rekeningnummer BE16 7390 1475 1374 – vermelding: naam en familienaam – workshop H&B coherence.

Plaatsen zijn beperkt dus “first come, first served”. (maximum 12 personen)

Lunch: zelf meebrengen.
Bij slecht weer werken we in onze overdekte ruimte.
Reservatie en aanmelden: martine@inbalancewithhorses.be.

LET OP! Je reservatie is pas definitief na betaling.

 

Gegevens

Datum:
12 juli, 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
EURO140
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.inbalancewithhorses.be

Organisatoren

Martine De Nys
Bitless and more

Locatie

IN BALANCE WITH HORSES
Doornstraat
Westerlo, België 2260 België
+ Google Maps
Telefoon
+32-479719368
Bekijk de site van Locatie